Skip to main content
4+ месеци

HiPP Кајсија (190 g)

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPP Кајсија, идеална како десерт или како додаток во кашичка

  • со Органски состојки
  • без глутен
  • без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои 
содржи 190 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Кајсија

Артикал бр.: HR4323

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Кајсија (190 g)

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија